Mange sportsinteresserede får mange timer til at gå med at se forskellige sportsudøvere i aktion, hvilket er gældende inden for sportsgrene såsom tennis, fodbold, amerikansk fodbold, håndbold, basketball, dart, cykling, E-sport, badminton og et væld af andre forskellige sportsgrene. Når man så ser disse sportsgrene, vil man ofte opleve en vis spænding og underholdning i selve spillet, men det er faktisk muligt at lægge en smule mere spænding og derved også underholdning og værdi oven i hatten, når man følger med i sport. Dette kan man gøre ved at oddse på de forskellige sportsgrene, hvorved man sørger for mere indlevelse i spillet og derved også spænding. Herudover er det også en gylden mulighed for at afprøve en masse af de teorier, man end måtte have i forhold til de forskellige sportsgrene. Dette kunne eksempelvis være at forudsige, hvorledes et hold vil klare sig uden en skadet spiller, hvordan vejret har indflydelse på kampen og lignende.

Kom godt i gang hos de forskellige udbydere med en god velkomstbonus – sådan gør du

Når man så ønsker at påbegynde spilleriet, kan det være en fordel at finde en udbyder, hvor det er muligt at spille på de sportsgrene og udfald, man ønsker. Herefter skal man have oprettet sig, hvilket hos mange udbydere belønnes med en velkomstbonus, der eksempelvis kunne være, at man får indbetalt 100% af det, man selv indbetaler første gang, på sin konto op til 1000 kroner. Tilmeldingsprocessener meget enkel, da man blot skal besøge udbyderens hjemmeside og klikke på knappen med teksten ”tilmeld dig her”, ”tilmelding” eller lignende, hvorefter man skal udfylde nogle personlige oplysninger. Her vil der være et felt kaldt ”Promokode”, man skal udfylde med en kode, der udløser velkomstbonussen. Dernæst er det så muligt at vurdere, hvor mange penge man ønsker at indbetale på sin konto, hvorefter man kan lukrere af velkomstbonussen.

Vær bekendt med forskellige rammer omring bonussen og dens udbetaling

Når man så har fået sin bonus, er der nogle forskellige ting, der er vigtige at holde sig for øje, hvilket eksempelvis er gældende for gyldighedsperioden af bonussen. Hos Betfair er bonussens gyldighedsperiode på 90 dage, hvilket vil sige, at man skal have opfyldt gennemspilskravet, inden denne periode er overstået. Gennemspilskravet er her, at bonussen samt den første indbetaling skal gennemspilles fire gange, inden man kan begynde at tage pengene ud fra kontoen. Her skal man dog være opmærksom på, at det blot er odds på minimum 1.80, der medtæller i gennemspilskravet, hvilket også er særdeles vigtigt at holde sig for øje. Læs meget mere om dette og andre forskellige oplysninger om oprettelsen og Betfair promokode, hvor det også er muligt at finde koden, der udløser bonussen.

Spil Ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Minimum 18 år