Når man følger med i de forskellige sportsgrene og dertilhørende store og små kampe, hører man oftest om, hvor meget det giver igen, såfremt den ene deltager vinder, hvis en given spiller scorer første mål og andre forskellige ting. Oftest overvejer man i en sådan situation, hvad man selv tror sker, men det kommer sjældent længere end blot overvejelser. Her kan man vælge at gøre mere alvor ud af dette ved selv at lave et væddemål, således man har aktier i udfaldet så at sige. På den måde skal man altså bruge sin viden og taktiske sans i forhold til at kunne forudsige, hvem der vinder opgøret. For at kunne gøre dette er det nødvendigt at være medlem hos et en udbyder af betting, og ved oprettelse hos en sådan udbyder får man oftest en Betfair promokode tilbudt.

Hvad er velkomstbonussen, og hvordan tager man del i den?

Der findes flere forskellige velkomstbonusser, hvilket eksempelvis er den klassiske på en 100% bonus på den første indbetaling, man foretager sig. Bonussen er gældende for indbetalinger i intervallet fra 100 kroner og op til hele 2000 kroner, hvor man får 100% af det indbetalte beløb at spille for. Derudover findes også en anden bonus, der hedder, at man ved at spille for 200 kroner får 600 kroner ekstra at spille for, hvilket dog kræver en speciel kode, der kan findes via. linket nederst. Ved hjælp af disse velkomstbonusser er det altså en smule lettere at komme godt i gang med at spille på de forskellige kampe. For at få velkomstbonussen er det dog nødvendigt at være medlem hos en udbyder, hvilket gøres ved normal oprettelse, hvorefter man skal aktivere bonussen for at få den tilgængelig på sin spillekonto.

Regler, vilkår og afveksling i spillet er også vigtige elementer

I forbindelse med modtagelsen af en sådan velkomstbonus er det særdeles vigtigt at være opmærksom på de forskellige regler og vilkår, der er gældende. Det er eksempelvis gældende for gennemspilskravet, at man skal gennemspille bonussen sammenlagt med egen indbetaling 4 gange, og det er blot odds på minimum 1.8, der er medtællende i disse gennemspilninger. Dette er vigtigt at få gjort inden for 90 dage, da bonussen herefter bortfalder, såfremt kravet til gennemspilning ikke er opfyldt inden for 90 dage. I tilfælde af, at man ønsker afveksling fra odds på sport, er det også muligt at spille på online casino, hvilket eksempelvis kunne være Poler, Roulette eller lignende, mens det også er muligt at prøve kræfter med de forskellige spilleautomater.

Lyder dette som noget for dig? Find Betfair promokode her og tag del i den gode velkomstbonus og de mange udfordrende og spændende muligheder.

Spil Ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Minimum 18 år