Gode råd

Sådan får du flotte negle

By juli 15, 2018 No Comments

Er du træt af slidte og grimme negle? Ønsker du lange og flotte negle, som rent faktisk kan holde til noget? De fleste kvinder kender det. Man har lige taget sig sammen til at få lagt en neglelak, men dagen efter er neglelakken allerede slidt af spidsen, eller også er neglen knækket. Ens negle får hver dag en hård behandling, om det er på arbejdet eller under rengøringen derhjemme, så går der ikke længe, før ens neglelak er slidt af, og ens negle igen er kedelige og slidte. Men dette er der heldigvis råd for. Det kræver ikke, at du skal sidde i en neglesalon en gang om ugen, du kan faktisk opnå samme flotte resultat derhjemme, så længe du har de rigtige produkter.

 

Lav selv dine gelenegle

I dag er det muligt at købe alt det, du behøver, for at kunne lave gelenegle derhjemme, på internettet. I første omgang kan det måske virke lidt dyrt, da det er mange forskellige produkter, man skal bruge. Men når du først har fået produkterne hjem, vil du kunne lave gelenegle derhjemme, lige når du ønsker det. Du vil dermed kunne spare penge ved at lave gelenegle derhjemme, fremfor at gå i en neglesalon. Det kræver selvfølgelig noget tid, at lære, hvordan man laver gelenegle. Det er dog det letteste materiale at arbejde med, da du kan forme gelen præcis, som du ønsker det, inden du hærder gelen under en UV-lampe.

 

Smukke gelenegle med lang holdbarhed

Gelenegle giver et smukt og naturligt look, som vil holde i op til seks gange længere tid, end hvis du blot havde lagt neglelak på dine egne negle. Gelen er nemlig så stærk og tyk, at den vil kunne holde til lidt af hvert. Det er altså slut med at ligge neglelak, som vil være ødelagt igen allerede næste dag. Du kan vælge imellem mange forskellige former for geler, og du kan læse meget mere om gelenegle, og hvordan du laver gelenegle derhjemme, ved at følge ovenstående hyperlink.