Gode råd

Sådan får du mere luft i økonomien, når du har små børn

By november 18, 2018 No Comments

Det er bestemt ikke helt billigt at have små børn. Der er mange ting, som man er nødt til at have og den slags babyudstyr kan være dyrt. Der er dog nogle ting, du selv kan gøre for at få lidt mere luft i budgettet, selv når du har små børn. Her giver vi dig lidt tips til, hvordan du bedre kan få hverdagen til at hænge sammen, uden at du skal rende rundt med stress over at det hele skal koste så meget.

Køb børnetøj brugt på nettet

Det ses ofte at mange forældre bruger deres børn til at udstille deres egen velstand. Hvis du spørger dine børn er de med garanti ligeglade med om de går i en brugt trøje eller om den er spritny og har det helt rigtige mærke. På Facebook kan du finde mange lokale grupper hvor der sælges brugt børnetøj, legetøj og babyudstyr, der kan være rigtig mange penge at spare og måske du igennem disse grupper også skaber nogle nye venskaber. Når du har noget tøj som de små ikke længere kan bruge så husk også selv at sælg, der er altid nogen derude der er villig til at købe.

Lav mad til flere dage og frys det ned

Det kan tage rigtig meget tid at lave mad hver eneste dag til familien. En god løsning er at lave store portioner så der er til 2-3 dage af den samme ret. Du kan så fryse det ned i frostposer og så behøves du ikke at lave mad hver eneste dag. Det kan der spares rigtig mange penge på da du ikke behøves at købe en masse forskellige ting som du alligevel aldrig får brugt. Her kan du nøjes med at købe det du reelt bruger. Så brug din fryser meget mere og husk at få det brugt, det kan spare dig for rigtig mange penge. Få flere gode råd om livet med børn og baby på Babytid.dk.

Find gratis aktiviteter

Det er altid hyggeligt at alve en masse ting og opleve med sine børn. Men du tænker måske også at det hurtigt kan blive rigtig dyrt. Det behøves dog ikke altid være en tur i zoologisk have, det kan også bare være en tur i den lokale park hvor der kan leges med andre børn. Du kan ligeledes finde grupper på Facebook, hvor der deles arrangementer og andet i din by. Brug også biblioteket, de har ofte arrangementer for børnefamilier, ligeledes kan du låne bøger og film i stedet for at gå ud og købe det. På babymin.dk, kan du finde en masse oplevelser for børn.