Elektronik

Sådan får du råd til den nyeste elektronik

By oktober 2, 2018 No Comments

Vi kender det stort set alle sammen. Med det samme der udkommer en ny model af den telefon vi render rundt med, eller et nyt og bedre TV, så skal vi have det. Desværre er elektronik sjældent en billig sag, og det kan koste mange knaster, hvis man skal investere i det nyeste. Eksempelvis kan du ikke få den nyeste iPhone til under 10.000 kr.

Hvis du gerne vil have flere penge mellem hænderne, så du har råd til det nyeste gadget, så er du kommet til det rette sted. Her på Grats-ting giver vi dig nemlig en guide til, hvordan du kan spare lidt ekstra penge sammen, ved hjælp af ganske små tricks.

Tag et ekstra kig på dine forsikringer

Rigtig mange danskere er ikke klar over, at de er overforsikrede. De betaler simpelthen for meget i forsikringer, enten fordi de har været i et selskab i mange år, eller fordi de bare har valgt det hurtigste og bedste.

Det er dog faktisk sådan, at man ofte kan genforhandle sine forsikringer, så man kan bare rigtig mange penge. Det er især ved bilforsikringer, at dette kan lade sig gøre. Mange unge under 25 skal betale dyre forsikringer, når det kommer til biler, og når de fylder 25, glemmer de simpelthen at få lavet en ny og billigere forsikring.

Vil du spare et par tusinde kr. om året, så kan det let være på din forsikring.

Sælg dine ting

Hvis du har masser af tøj hjemme i skabet, som du alligevel bare kigger på, hvorfor så ikke rydde ud i det. Der er mange menensker, der er interesseret i at købe enten dit tøj eller gammel elektronik på hjemmesider som DBA, Guloggratis eller Trendsales.

Du skal blot finde de ting, du ikke længere benytter dig af, og så sæt dem til salg. Du er ikke forpligtet til at sælge for enhver pris, så vent til du får det rette bud, ellers beholder du naturligvis bare dine ting.

Stop de unødvendige abonnementer

Du har garanteret et abonnement til en tjeneste, som du stort set aldrig benytter. Det er garanteret et fitnesscenter, hvor du betaler flere hundrede kr. om måneden, uden at sætte en fod i centeret. Det kan også være andre tjeneste, et for dyrt telefonabonnement eller måske har du ligefrem abonnement hos Tinder.

Der er rigtig mange penge at spare årligt, hvis du genforhandler eller stopper de abonnementer, som du alligevel ikke benytter dig af. Giver du 299 pr. måned for at dyrke fitness, så kan du altså spare dig selv for næsten 4.000 kr. på et år. Det er nok til enten en ny god telefon, et TV eller noget helt tredje.

Kan du ikke vente, og skal du bare eje det nyeste elektronik nu, så lån penge hos Moneybanker.