I kan holde jeres bryllup på mange forskellige måder. En af de hyggeligste måder at holde et godt bryllup på er ved at holde bryllup hjemme. Når I holder bryllup hjemme kan I spare lidt penge, og samtidig er det hyggeligt at holde bryllup i vante omgivelser. Vi har derfor samlet et par tips, til hvordan I kan holde det perfekte bryllup hjemme.

Begynd planlægningen i god tid

Når I skal holde bryllup hjemme, kræver det ofte lidt ekstra planlægning sammenlignet med hvis I holder bryllup ude. Det gælder derfor om at begynde planlægningen i god tid.

Det første I skal gøre er at finde en dato og sende invitationer ud. Når I skal planlægge brylluppet er det nemlig vigtigt, at I ved hvor mange I bliver. Hvis I bliver mange kan det fx være I har brug for at leje et telt som I kan være i, hvis der ikke er plads til alle indendørs.

Når I har styr på hvor mange der kommer, skal resten af planlægningen påbegyndes. I skal have planlagt mad, drikkelse, tøjet, ringene, have styr på budgettet og hvad der nu ellers er af forberedelser. I skal samtidig også have lavet bordplan og fundet noget flot dekoration og der er derfor en masse at gå i gang med til jeres bryllupsforberedelser.

Nogle af de vigtigste beslutninger, som det er en god idé at starte på tidligt er at finde ringene. Ringene er nogle I skal bruge bagefter, og det gælder derfor om at finde nogle flotte ringe. Samtidig skal I også finde en flot kjole til festen og et lækkert jakkesæt.

Find et godt cateringsfirma

Noget af det vigtigste for at få et godt bryllup er maden. De fleste vælger at bestille maden udefra til deres bryllup, da der ofte er rigeligt andet at se til på bryllupsdagen. Der er heldigvis også fantastiske muligheder for at finde et cateringsfirma, der kan levere lækker mad til jeres bryllup.

Når I skal vælge maden, gælder det om at finde noget, som I godt kunne tænke jer til jeres bryllup. I kan evt. snakke med forskellige cateringsfirmaer og spørge om de har et godt tilbud til jer, hvis I fx er mange gæster.

I skal samtidig også finde en god bryllupskage. Og bryllupskagen er faktisk en lige så vigtig beslutning som selve maden. I kan med fordel smage forskellige bryllupskager inden I beslutter jer. Hvis I har en person i jeres familie- eller vennekreds der er god til at bage, kan I også overveje at spørge, om det var noget for den person at lave en lækker bryllupskage.

Vær kreativ med pynten

Når jeres hjem skal forvandles til den perfekte bryllupsdestination, gælder det om at være kreativ med pynten. Når I skal vælge dekorationen til jeres bryllup kan I starte med at overveje om der skal være et bestemt tema til brylluppet.

Når I har valgt et tema, gælder det bare om at gå i krig med at finde flot dekoration, der kan gøre jeres hjem til den bedste bryllupsdestination.

Noget af det vigtigste inden for pynten er at lave en flot borddækning. Her kan en løber til bordet sammen med nogle flotte blomster gøre underværker. Og så skal der selvfølgelig også være et par flotte glas og hvad der ellers hører til en flot borddækning.