Er du planlægger af et event og står du for drikkevarerne, så er der mange ting, som du skal tage hensyn til. Folk forventer den bedste service, når de ankommet til et event. De forventer en iskold velkomstdrinks, lækkert mad og senere på aftenen drinks igen. En stor del af tiden til et event går med at drikke drinks og hyggesnakke. Derfor er det vigtigt at sørge for, at alle folk får deres drinks kolde til enhver tid. En mulighed for dig kunne derfor være at bestille en kølecontainer fra BOXIT. En sådan container er ideel til større arrangementer eller events. En kølecontainer giver dig muligheden for at udvide din lagerplads, hvis du mangler nogle ekstra kvadratmeter til at opbevare mad eller drinks, der skal køles ned. Kølecontainerne fra BOXIT er topmoderne, og de lever op til de nyeste isoleringsstandarder. Derudover er containerne præsentable at se på, og de er nemme at have med at gøre. Ligeledes har de den fordel, at de har kølerumslameller, der forhindrer kulden i at suse ud, når døren til containeren åbnes. Kølecontaineren er lavet på den måde, at den har plant og jævnt gulv, der er oplagt til reoler eller rulleborde.

BOXIT er kun et opkald væk

Altså skal du ikke være nervøs, hvis du i sidste øjeblik opdager, at du ikke har plads til enten mad – eller drikkevarer til dit event. BOXIT er kun et opkald væk, og søger du yderligere information om kølecontainerne, står BOXIT ligeledes til rådighed til at besvare dine spørgsmål. Det bedste, som man kan gøre som arrangør er, at løse problemerne med det samme, så man kan komme videre i sin planlægning.

Hjælpen er på vej

BOXIT giver dig den mulighed, at de kan kontakte dig, hvis dette ønskes. Du kan gå ind på boxit.dk og herfra bestille et opkald. Så står du og mangler en kølecontainer, kan du allerede begynde at slappe af nu. Hjælpen er på vej til dig!

Vil du have flere gode råd som boligejer kan du finde dem her http://begynderhaven.dk/rodder-og-rodknolde