Rejser

Sådan får du en billigere rejse

By december 20, 2019 No Comments

Det er altid godt at have et budget for ens ferie, ellers kan de godt blive dyre. Men at holde sig indenfor budget et en sværere opgave, end når du sidder og laver budgettet. Du opdager pludselig, hvor dyrt alting er, og du vil jo også gerne kunne lavet andet på din rejse end at sidde på hotelværelset. Det lyder bestemt ikke særlig underholdende. Men det kræver naturligvis noget at holde sig indenfor budget, og derfor kan vi i denne artikel komme med et par gode råd til dig, der ønsker at komme ud at rejse, men ikke bruge for mange penge.

Benyt jer af en afbudsrejse

Det første, som du kan gøre for at spare penge allerede inden, du overhovedet er kommet til udlandet, er at bestille en afbudsrejse. Det er det helt samme som en almindelig rejse. Den eneste forskel der er, at du ikke selv kan vælge, hvornår du vil rejse, og du plejer at skulle tage af sted relativt hurtigt efter, at du har bestilt den. Det kan være, at du allerede skal rejse nogle dage efter. Derfor skal du kunne have mulighed for at tage af sted indenfor kort tid. Derimod sparer du mange penge på din rejse.

Køb mad ind

Der er hoteller, hvor du får alt mad og drikkevarer med i prisen, men det bliver selvfølgelig også lidt dyrere. Hvis du ikke vil bruge mange penge på mad, kan i handle ind og selv lave maden, hvis i har et lille køkken. Det kan også være hyggeligt for jer at lave mad sammen. Dog er det nok nødvendigt og rart for jer alle, hvis i også spiser ude nogle gange. Det vil nemlig ikke være så sjovt at skulle stå i køkkenet og lave mad hver dag i ens ferie, da du heller ikke er helt så afslappet så.