Diverse

Sådan gør du udearealet klar til sommeraftenerne

By marts 21, 2023 No Comments

Den danske sommer er kendt for de lange, smukke og lune aftener, som måske faktisk er indbegrebet af magi. Det er en fantastisk tid at være udenfor, og derfor er der småting, du kan gøre, for at udepladsen bliver rummelig nok til god tid, godt selskab, og ren nydelse.

Gør udearealet klar

Det kan være, du har en have med plads, en terrasse eller bare et lille område, hvor man i de gode timer kan sidde og sludre og nyde lysets tilbagekommen. Hvis du har et sted, som helst skal kunne bruges om aftenerne, så kan du overveje, om du skal have en terassevarmer med gas stående, så I kan lunes de aftener, hvor temperaturen falder. Det kan også være, der skal ligge ekstra tæpper klar og at området bare skal indbyde den reneste og varmeste hygge.

Du kan overveje, hvor mange siddepladser, der lige skal være plads til, og hvor mange gæster, du håber at kunne få forbi, for på den måde at vurdere antallet af stole, som skal være til rådighed. Forestil dig, hvor dejligt, det vil være, og hvor lunt det kunne blive med tæpper eller terrassevarmer gas.

Gør haven omkring til et lille paradis

En lille oase til de stille sommeraftener hører sig især til de steder, hvor naturen trives, hvor der er liv og hvor dyr og planter har plads. Det kan nemlig være helt særligt at opdage det liv, som vågner i naturen, så snart mørket falder på. Så hvis du har en lille plet til det, så overvej, om ikke haven skal have et lille område, hvor den ikke kontrolleres stramt eller skal leve op til noget. Bare et lille område, hvor dyr og planter får plads til at være til. Så kan du holde det andet nede, som du ønsker, men en lille plet af vildskab kan skabe stor glæde.