For mange danskere kan det være svært at skille sig af med den gamle bil, men sommetider er det bare tid til at anskaffe sig en ny. Vi kigger i denne artikel på, hvordan du kan komme hurtigt videre med dit bilskifte. Det kan nemlig både foregå nemt og smertefrit på mange områder.

Er du en af dem, som snart skal have skiftet sin bil ud med en større, mindre, nyere eller smartere model? Så har du sikkert også gjort dig nogle tanker om, hvordan du får solgt den gamle, og hvor du køber den nye. Det kan være svært at skille sig af med en bil, som har klaret mange gode køreture, og som man har haft i mange år. Man må dog nogle gange blot acceptere, at biler skal skiftes ud, som årene går.

Lidt nemmere bliver det da også, hvis det er nemt og hurtigt klaret, så man hurtigt får fat i en anden bil.

Sælg din bil

Når du skal sælge din bil, kan du med fordel overveje at få Bilplus til at hjælpe dig. Læs mere om bil til export her og bliv klogere på, hvordan tingene foregår. Generelt bør det nævnes, at der er tale om et sted, som overlader meget lidt besvær til dig som sælger. Det betyder, at du ikke skal bruge meget tid på at bekymre dig, når du først har underskrevet aftalen.

Skal du sælge din bil, skal du selvfølgelig sørge for at få de rigtige ting videregivet til en ny ejer. Det kan være, du skal opsige forsikring, at grøn afgift skal formidles videre, og der kan generelt være flere praktiske ting at tage højde for. Sørg for at få den slags klaret, så du ikke pludselig sidder med udgifter til to biler hængende over hovedet.

Leasing

Når du skal købe den nye bil, er der flere muligheder på markedet. Du kan vælge at købe en helt ny bil til fuld pris, hvilket naturligvis er lækkert. Det vil dog også være en dyr løsning, som man skal have råd til, og som i mange tilfælde vil kræve et lån. Du kan også vælge at købe en brugt, hvor du mister langt mindre af bilens værdi, når du første gang kører ud af garagen, fordi bilen allerede har kilometer bag sig.

Som en tredje mulighed kan du vælge at lease din nye bil – eksempelvis hos www.focusflex.dk. Her kan du finde en række fordelagtige aftaler, hvis du ønsker at lease din næste bil. På den måde slipper du med garanti for besvær og bekymringer i forbindelse med dit køretøj.