Elektronik

Tips til rengøring med en støvsuger

By april 26, 2018 No Comments

Der er ikke mange mennesker som synes, at det er sjovt at gøre rent, men det skal gøres alligevel. Der er dog ingen, der har sagt, at det skal være besværligt. Herunder kan du finde nogle tips til, hvordan du kan rengøre lidt nemmere med en støvsuger.

3 tips til rengøringen

Fjern mærkerne i gulvtæppet
Hvis du under din oprydning har fået flyttet nogle møbler, så kan det være, at der er kommet mærker i gulvtæppet. For at løse dette problem kan du vælge at lægge nogle isterninger på mærkerne og vente på, at de smelter. Så snart de er smeltet, kan du støvsuge ovenpå mærkerne, og derved vil fibrene i tæppet rejse sig igen.

Rens knivblokken
Knivblokken er højst sandsynlig ikke et af de steder, hvor du plejer at komme under rengøringen. Det du kan vælge at gøre, for at rense hullerne, er at bruge fugemundstykket, som er det lange og tynde mundstykket, der oftest følger med støvsugeren. Du sætter mundstykket på, og tænder for støvsugeren, derved kan du suge skidtet op af knivblokken.

Kom ind i sprækker og smalle steder
Du har sikkert prøvet det før, du vil gerne have gjort ordenligt rent, og derfor kravler du ned på alle fire for at få støvsuget i alle ender og kanter, men der er steder som støvsugerslangen har svært ved at komme ind. Det du kan prøve at gøre, for at løse dette problem, er at placere et paprør fra køkkenrullen over støvsugerslangen. Du kan derved klemme paprøret, så den får en form, der kan bruges til at komme ind de besværlige steder.

En god støvsugning – vælg den der passer til dine behov

En god støvsugning er ikke kun betinget af en kraftig sugeevne, i stedet er det afhængigt af, hvad du skal bruge maskinen til. Der findes efterhånden mange forskellige støvsuge modeller, og det er vigtigt, at du finder den der passer til dine behov. Hvis du klikker her, har du mulighed for at få et større overblik over, hvilket typer der findes, og hvilke der klarer sig bedst i test.