Står du og mangler en god julegave til din kæreste eller mand, så læs med her. Du har måske allerede givet parfume, tøj eller et ur mange af de forgangne jule og fødselsdage, så det kan virke lidt kedeligt, hvis du finder på det samme igen. Vi har samlet 5 bud på en god julegave til manden i dit liv.

1.    Oplevelser sammen

Oplevelsesgaver er en klassiker, men det bliver aldrig kedeligt for man kan vælge en ny oplevelse hver gang. Det kan være festival- eller koncertbilletter, museumsbesøg, teaterbilletter eller gavekort til en god brunch. Mulighederne er mange, og så gør det jo heller ikke noget, at gaven er noget, I kan lave sammen som par – så er gaven jo også lidt til dig selv!

2.    Oplevelser kun til ham

Hvis du virkelig vil forkæle din udkårne, hvad så med at give et gavekort til en massage eller en lækker ansigtsbehandling? Man kunne også give gavekort bare til en fodmassage eller en paraffin-håndbehandling, så han kan få bløde lækre hænder. Mænd har tendens til at synes at den slags selvforkælelse er for pjattet eller spild af tid, men hvis han nu fik et gavekort til det, så var det måske en anden snak. Så er det jo nærmest spild ikke at få det brugt! Og mon ikke det falder i god jord, når han først mærker, hvor skønt det er at blive nusset om.

3.    Ansigtsplejeprodukter i høj kvalitet

Hvis din mand eller kæreste ikke lige er typen, der får taget sig sammen til at få brugt gavekortet til en ansigtsbehandling, så kan det jo være han har lyst til at gøre det hjemmefra. De renseprodukter og cremer til mænd, som man kan få i supermarkedet er ofte meget skrappe for huden. Og så er de spækket med parfume og parabener. Hos Puremen.dk specialiserer de sig for plejeprodukter i høj kvalitet til mænd, og der sælges kun naturlige produkter. Så kan han få prøvet noget andet end shampoo til ansigtsvask.

4.    En miniferie for to

En anden rigtig god gave, der gavner jer begge to, kunne være en dejlig miniferie til Paris, London eller en anden skøn storby i Europa. Det behøves ikke at koste alverden at tage et fly til en storby i Europa, og man kan som regel leje et billigt værelse i byen. Det kan være et skønt lille afbræk med sådan en weekend. I kan få brugt noget kvalitetstid sammen og opleve byen – win, win!

Vi håber, dette lille indspark kunne give lidt inspiration til julegaveindkøbene. Glædelig jul.