Diverse

Danmarks bedst bevarede landsbymiljø

By april 1, 2022 No Comments

Dragør gamle bydel og landsbyen Store Magleby er to af Danmarks bedst bevarede landsbymiljøer, som ligger på Amagers sydspids. Dragør gamle bydel ligger ved den aktive havn og tæt på strandenge, mark og skov. På Dragør kan man således opleve kultur, historie og natur i kombination med shopping, museums- og restaurantbesøg kun 12 km fra Rådhuspladsen. Dragørs hyggelige gader og steder danner rammen for en unik stemning, som er med til at gøre Dragør til et af de mest besøgte steder på Amager. Ønsker ud kan læse mere omkring den skønne by, så tryk på denne netavis og læs meget mere om Dragør, og byens mange oplevelser.

Dragør kan byde på hyggelige butikker med specialvarer

Dragør kan byde på hyggelige butikker med specialvarer, Dragør Museum, Amagermuseet og Danmarks Lodsmuseum. På Dragør Fort og Kongelundsfortet, der begge er en del af Københavns befæstning, kan man opleve de gamle forter med kanoner og kaserner. Dragørs hyggelige gader og steder samt de mange aktiviteter i Dragør bymidte giver besøgende mulighed for at nyde et afslappet dag udflugt fra København. Dragør har en lang og interessant historie, som går tilbage til 1300-tallet. Dragør blev grundlagt af kong Valdemar Atterdag, og byen var i mange århundreder en vigtig handelsplads for sæl- og hvalolie, fisk, tømmer og korn. Dragørs hyggelige atmosfære og unikke beliggenhed ved havet har altid tiltrukket besøgende fra nær og fjern.

Dragørs hyggelige gader, torve og steder er fulde af liv

I dag er Dragør et af de mest populære udflugtsmål for turister fra København og omegn. Dragørs hyggelige gader, torve og steder er fulde af liv, og Dragør byder på et utal af aktiviteter for både store og små. Dragør er en by i konstant forandring, men alligevel bevarer byen sin særlige charme og atmosfære. Museerne i Dragør giver et interessant indblik i Dragørs spændende historie. Byen har forskellige museer som du sammen med din familie kan tage ud og besøge. Her kan du se den store historie som ligger bare Dragør, og hvorfor det er en så vigtig historisk by.