Shopping

Få inspiration til det nye ur

By november 22, 2017 No Comments

Igennem mange år har uret været en fast beklædningsdel på vores arm, og mange vil fastslå, at armbåndsuret ikke er til at undvære. Som bekendt ændrer moden sig, og dette gælder også inden for armbåndsure. Tidligere brugte man dem i form af lommestørrelse, senere som armbåndsure og nu finder vi oftest ud af, hvad klokken er ved at kigge på vores mobiltelefoner. Den digitale verden har efterhånden overtaget tiden, bogstaveligt talt.

Armbåndsuret er det nye

Der har selvfølgelig eksisteret armbåndsure i mange år, og derfor er det ikke en ny opfindelse, men det er blevet mere og mere in at vælge et armbåndsur, der matcher ens personlighed og ikke mindst stil. Det er blevet en form for accessories, der ikke så meget skal fortælle om klokken, men vigtigere skal løfte ens outfit.

Armbåndsure fås i en uendelighed af design, størrelse, kvalitet og pris. Der findes ure til den klassiske stil, ure med blikfang på størrelse og materiale og det kan være svært at finde ud af, hvilket ur, der skal være ens næste eje.

Find din stil, så finder du uret

En god måde at finde det rette ur, er ved at gøre op med sig selv, hvilken stil man har, og om uret skal matche denne eller stikke sig ud fra den og være den beklædningsgenstand, der gør blikfanget.
Er du til den klassiske stil, kan du gå efter en simpel urskive med en pæn læderrem. Er du mere ovre i en stil af jeans og t-shirt, kan du både vælge at gå efter noget simpelt og tidløst, men du har også muligheden for at skinne igennem med et lidt mere atypisk ur af slagsen, et, der giver blikfang på størrelse, farve og materiale. Vigtigst er, at du gør op med dig selv, hvad dit ur skal fremvise.

Her finder du inspiration

Chris Copenhagen sælger unikke armbåndsure af høj kvalitet. Med deres store passion for veldesignede ure finder du helt sikkert inspiration til dit næste armbåndsur eller gaven til én du holder af.