En graviditet er en stor ændring for familien, og det er en begivenhed du nok sjældent vil glemme. Men alligevel er det sjovt at dokumentere de ændringer, der sker for kroppen og den store udvikling barnet gennemgår. Du kan gemme minderne i en fotobog, der viser, hvordan maven vokser i takt med, at barnet bliver større. En fotobog kan være rigtig dejlig ting at have som gravid og som forælder, da man kan gemme alt, som man er bange for at gemme med tiden. Derudover kan de gemte minder være brugbare, når dit eget barn selv skal være forælder og gerne vil vide mere om forløbet.

 

Dette kan bogen indeholde

Der sker mange spændende ændringer under graviditeten. Det kan være svært at følge med og lige pludselig er der gået 9 måneder, og et nyt menneske har fået en plads i verden. I en fotobog er det nemt at gemme de mest specielle oplevelser. Det er for eksempel helt oplagt at følge udviklingen på den voksende mave. Du kan for eksempel tage et billede en gang om måneden, så du kan se hvor stor udviklingen egentlig er. Husk også at tage billeder af andre mærkedage undervejs og efter fødslen. Du kan blandt andet tage billeder af de turen og oplevelser, hvor du har babyen med i maven. Eller måske har du nogle sjove spisevaner eller andre skøre ting, der også hører med til historien om at væren gravid.  På denne måde kan du mindes de vigtigste begivenheder og derefter samle dem til én sammenhængende fortælling.
Dertil kan du gemme billederne fra ultralydsscanninger. Det vil også være helt specielt og lærerigt for barnet, der kan se sig selv inde i mors mave.

 

Bestil din fotobog her

Har du en masse billeder fra din graviditet eller fra barnets første år, som fortjener at blive foreviget på en helt særlig måde? Så er fotobogen nok sagen for dig. Du kan læse mere og bestille den på denne hjemmeside.