Elektronik

Guide: Sådan vælger du en ny pc

By maj 1, 2018 No Comments

Bærbare computere er en fast del af enhver husholdning. Du og din partner har sikkert én hver, som bruges til både arbejde og fornøjelse og måske er der også børn i husstanden, som har den rette alder til at have egen computer. Men markedet for pc’er er kæmpestort og der findes utallige mærker, versioner og andre elementer, som man skal holde sig opdateret på, hvis man skal anskaffe sig en ny. Men frygt ej! Herunder får du en kort gennemgang af, hvilke ting du skal holde dig for øje, når du handler.

 

5 tips til din nye pc

  1. Sørg for at den som minimum har Intel Core i3. Dette sikrer, at den bærbare ikke bliver sløv efter et års tid. Hvis du vil have ekstra meget kraft og pengene ikke er et problem, så gå efter Core i5 eller Core i7.
  2. Gå efter minimum fire gigabyte ram. Det tillader, at du kan holde flere vinduer og programmer åbne uden computeren bryder sammen. Det er kun nødvendigt at have mere end fire gigabyte ram, hvis du skal bruge pc’en til foto- eller videoredigering.
  3. Overvej størrelsen på skærmen. Hvis du skal have computeren med dig rundt hele dagen er det mest hensigtsmæssigt at have en mindre computer og derfor mindre skærm. Gå i dette tilfælde efter 13 eller 14 tommer. Hvis den er til hjemmebrug, så kan du naturligvis gå op i størrelse.
  4. Undersøg skærmtypen. De fleste computere er udstyret med en blank og glat skærm. Men dette kan være et problem, da skærmen giver genskin. Skal du bruge computeren udedørs, så find en med en mat skærm.
  5. Tænk ikke på harddisc. I dag er det næsten ligegyldigt, hvor meget plads der er på computeren. Der findes nemlig utallige programmer, som kan hjælpe dig med at back up og så kan du blot gemme dine dokumenter og billeder online.

 

Få hjælp til reparation

Hvis du er glad for din pc, men den trænger til en opdatering eller reparation, så kan det gøres nemt. Bor du i Odense-området og vil du vide mere om reparation af pc’er, så klik her.