Bolig

Sådan kan du i hverdagen hjælpe til et bedre klima

By august 17, 2020 No Comments

Det er måske ikke altid man lige tænker over det, men klimaet spiller faktisk en kæmpe stor rolle i vores alles liv. Derfor er det også vigtigt, at vi gør vores, for at gøre vores klima sundere, og for at sikre os, at den jord vi elsker, også er her om 100 år. Mange af de ting vi gør i hverdagen, er faktisk med til at gøre vores klimafodspor større, uden at vi ved det. Med disse tips, kan du lære små ting, som i sidste ende vil gøre en stor forskel. En anden ting der også er godt for klimaet, er kompositmateriale. Oplev høj designfrihed med kompositmateriale, som ikke blot er miljøvenligt, men som også kan erstatte mange andre mere miljøskadende materialer, herunder aluminium.

Spis mindre kød og flere grøntsager

En ting mange ikke ved er, at du faktisk kan gøre klimaet en stor tjeneste, hvis du spiser mindre kød. Du behøver ikke nødvendigvis lade være med at spise kød overhovedet, men blot et par gange om ugen eventuelt. På den måde vil du altså mindske dit klimafodspor. Derudover kan du også spise flere grøntsager, og hvis du vil, gro dem selv. På den måde er du god mod klimaet, samtidig med, at du kan spare penge ved selv at gro dine grøntsager i haven. Disse to ting er simple, men kan faktisk i sidste ende gøre en stor forskel.

Offentlig transport eller cykel

Når du skal fra A til B, tager de fleste mennesker nok bare bilen. Problemet er, at det ikke er særligt godt for klimaet. Derfor kan det altså være en god ide at tage offentligt transport – på den måde kan flere mennesker rejse sammen, og der vil blive mindre udslip. Hvis du ikke skal særligt langt, kan du eventuelt også bare tage cyklen.