Erhverv

Sådan siger du tak for indsatsen til dine medarbejdere

By februar 28, 2021 No Comments

Nogle gange så har dine medarbejdere gjort den ekstra indsats, som bare fortjener en tak. Det kan være, at det har været en svær tid, eller det kan være, at I ved ekstra hårdt arbejde har nået jeres målsætninger. Uanset hvad, er det altid en god idé at vise, når deres arbejde er påskønnet.

Hold et firmaarrangement og kom ud for en dag

Selvom det er vigtigt, at I alle sammen kan mødes i en professionel sammenhæng og arbejde godt sammen, så er det også altid en fordel, at I kan mødes i mindre formelle sammenhænge. Den slags er nemlig med til at skabe minder og et bedre sammenhold på dit team.

Hold et sjovt og uforglemmeligt firmaarrangement, hvis du gerne vil give dine medarbejdere en ordentlig tak og en lidt anderledes oplevelse af deres arbejdsplads.

Hold en fest for dine medarbejdere

En mere specifik form for firmaarrangement, som du kan afholde for dine medarbejdere, er en firmafest. Du kan eventuelt holde en fest med plads til familiemedlemmer. På den måde kan du både vise respekt for dine medarbejder og deres familier, og det vil med sikkerhed blive taget godt imod.

Hold en god sommerfest i de varmere måneder, eller sørg for at lave et brag af en juleafslutning i vinterhalvåret.

Giv frokost på kontoret

Der findes også mindre måder, du kan takke dine medarbejdere på, når de har ydet en god indsats. Det kan du for eksempel ved at give frokost en dag.

En mulighed er at benytte dig af en madordning udefra. En anden mulighed er, at du laver en større bestilling hos et lokalt spisested, som for eksempel et pizzeria eller en sandwichbar. Endelig kan du også gøre det nemt i sommermånederne ved at sætte en grill på parkeringspladsen og så grille nogle pølser og brød. Glem endelig ikke den røde sodavand dertil.