Diverse

Skift bilen ud og spar penge

By august 10, 2018 No Comments

Tilbuddene på bilkøb er mange. Du skal blot tage en tur på nettet eller åbne for en tilfældig avis, og du vil med det samme opdage at priskrigen på nye biler gør det særdeles attraktivt at skifte din gamle bil ud med en nyere model. Hvis du går og drømmer om at skifte din gamle bil ud med en splinterny, skal du læse videre her.

 

En god forretning

Det lyder måske lidt underligt, men det kan faktisk vise sig at være en glimrende forretning at skifte din gamle bil ud med en ny – især hvis du vælger en af de mange nye biler i den billige prisklasse, der ofte tilbydes for under 100.000 kr. En undersøgelse foretaget af Realkreditinstituttet Nykredit viser nemlig, at en gennemsnitlig dansk familie kører omtrent 20.000 km om året, og et bilskift vil kunne spare familien 20-24.000 kr. om året (eller ca. 2000 kr. om måneden). Det er en besparelse som man kan tage og føle på, og vil kunne give mere luft i en ofte presset daglig økonomi.

 

Ok, men hvordan?

Den store besparelse skyldes hovedsageligt de mindre bilers bedre brændstoføkonomi, den lavere vægtafgift og betydeligt lavere forsikringspræmier. Desuden kan du også forvente langt mindre værkstedsudgifter med en ny bil. Selv hvis du køber en større model er der penge at spare, men så vil besparelsen selvfølgelig også være tilsvarende mindre. På trods af dette, taler de ekstra penge om måneden for sig selv, og med lidt planlægning kan du i løbet af 4-5 år have tjent de penge hjem som du har investeret i din nye bil. En god tommelfingerregel er dog aldrig at købe bil til fuld pris, og være bevidst om at forhandleren ofte tjener penge på alt andet end selve bilen (f.eks. salg af ekstraudstyr eller serviceaftale), og i de fleste tilfælde sagtens kan give dig et nedslag i pris på selve bilen, hvis du spørger ind til det.  Det er jo i sidste dine penge det drejer sig om.

 

Find det rigtige lån

Hverdagen er blevet mere kompleks, og det kan ofte føles vanskeligt at følge med. Du arbejder meget mere, og har mindre tid til venner og familie. Det hele er blevet lidt mere gråt, og du føler ofte, at du har mindre og mindre tid til de ting, der virkelig gør livet værd at leve. Du er træt af værkstedsbesøg og at se dine penge ryge ud med det varme badevand. Det er tid til at udskifte bilen, men økonomien kan måske ikke bære det lige nu. Fortvivl ikke, der er hjælp at finde hos de mange online-låneudbydere, der netop kan give dine bildrømme en økonomisk turboindsprøjtning. Det kræver lidt forarbejde, men mulighederne er mange hvis du nu ikke lige kan komme op med et større beløb her og nu. Besparelserne på at udskifte din gamle bil med en ny er en gave, der bliver ved med at give, så hvorfor ikke forkæle dig selv en gang imellem, og endda uden at blive ruineret? Du kan finde et billigt billån her.