Hvis du har klinker i dit badeværelse eller i dit køkken, kender du den irritation og frustration, der kan opstå, hvis dine klinker går hen og bliver grimme og beskidte. Specielt sorte klinker samler let skidt, snavs og kalk til sig, og det ser altså ikke godt ud. Dog findes der nogle ting, som du kan gøre for at holde dine klinker rene og blanke. Derudover sikrer du dig også, at du på kortere sigt ikke skal til at erstatte de gamle klinker med nye klinker. Du får altså flotte klinker med en forlænget levetid, hvis du følger følgende tips.

 

Rens dine klinker

Først og fremmest skal du sørge for at rense dine klinker jævnligt med klinkrens. Det du gør er, at du investerer i en god klinkrens, der effektivt dræber bakterier. Her skal du sørge for at rense selv de mest besværlige steder for at opnå det bedste resultat.

 

Puds dem op

Hvis dine fliser eller klinker er begyndt at se matte ud, kan du med fordel pudse dem op med bivoks. Bivoksen skal på en blød svamp, hvorefter du kan begynde at polere, hvor du gerne vil tilføre dine fliser og klinker et nyt og skarpt look. Poleringen skal være grundig, hvis man ønsker det flotteste resultat.

 

Har du glaserede fliser og klinker?

Hvis du har glaserede fliser og klinker i dit hjem, kan du rengøre dem grundigt med brun sæbeopløsning. Det du gør er, at du fortynder den brune sæbe, som der står anbefalet på emballagen. Herefter vasker du grundigt dine klinker og fliser. Du kan muligvis komme ud for, at du skal gentage proceduren flere gange.

 

Klinkerens fra algeexpressen.dk

Uanset hvilke fliser du har, findes der nogle specielle metoder til at rengøre dem. Det vigtigste er dog altid at have en klinkerens, der virker effektivt, da klinkerens kan bruges til alle former for klinker. Derudover er du sikret et pænt resultat lang tid frem. Bestil klinkerens fra algeexpressen.dk, så er du sikret, at dine klinker bliver pæne igen.

Find flere gode råd her http://www.ogdermedbasta.dk/2016/02/32-gode-rad-til-opbevaring-af-dk.html