Shopping

5 perfekte gaver til den udeboende studerende

By oktober 18, 2018 No Comments

Er du i tvivl om, hvad du skal give den nyligt udflyttede studerende, så har vi her et par gode bud på de helt perfekte, brugbare voksengaver til den ikke-helt-så-voksne studerende. Vi kender alle den studerende, der endnu ikke har lært, hvordan man sorterer vasketøjet, så den pæne hvide t-shirt ikke ender med en grumset orangegul farve. Eller den studerende, der ikke har lært, hvor længe kartofler skal koge eller hvor mange ris, der er nok til aftensmad for én person. Derfor har vi på gratis-ting.dk lavet denne guide til dig, der skal give en fødselsdags- eller julegave til en studerende, der lige er flyttet hjemmefra.

  1. Et tørrestativ

En helt basal praktisk ting at have, er et tørrestativ til når tøjet i kælderlejligheden skal tørres efter vask. Hvis den studerende ikke har været vant til at vaske tøj derhjemme, tænker denne måske ikke over, at det er en nødvendig ting at have i hjemmet.

  1. Sokker

Den kedelige gave, som man aldrig ville have som barn, er nu et must-have som studerende eller bare generelt som voksen, da sokker altid påmystisk vis lige forsvinder i en tøjvask eller efter en overnatning hos de gamle.

  1. Regntøj

Når den studerende skal cykle ud til studiet eller påstudiejobbet, og man bor i Danmark, kan det være en god idé altid at have et par regnbukser med i tasken eller bare tage regnjakken påmed det samme, når man går ud ad døren. Det er bare ikke alle studerende, der tænker over at fåanskaffet sig et sæt regntøj eller har lyst eller mulighed for, at købe det selv.

  1. Bredbånd

Hvis den studerende ikke allerede har et bredbånd, kan det være en god og praktisk gave, da et hurtigt bredbånd ogsåvil gøre det nemmere, at kunne læse dokumenter til studiet via internettet. Den studerende kan f.eks. fåHiper næsten gratis med en rabatkode her fra.

  1. Opvaskemaskine

Er du i dit gavmilde hjørne, vil der hos den studerende bestemt blive sat pris påat fåen opvaskemaskine, såvasken ikke hober sig op og står uberørt i flere dage. Det er naturligvis ikke gældende, hvis der allerede er en opvaskemaskine i den studerendes nye lejlighed, men oftest vil der ikke være det i en studiebolig. Her kan du læse mere om, at købe en energivenlig opvaskemaskine.