Shopping

Gaven til den spilleglade

By juli 26, 2018 No Comments

Du kender sikkert det med, at man gerne vil finde den helt perfekte gave til den man holder af. Men hvad er det lige? Hvis din kæreste eller bedste ven er glad for at spille guitar, vil en klassisk spansk guitar helt sikkert være et hit. Den spanske guitar er grundsten i guitarverdenen, og derfor vil din kæreste eller ven med garanti både blive glad, men også imponeret over at du har undersøgt dette og dermed valgt en speciel guitar til vedkommende.
Der er selvfølgelig mange forskellige at vælge i mellem, når det kommer til, hvilken model der vil være bedst. Hvis den heldige gavemodtager er forholdsvis nybegynder, skal du måske overveje en c-series model, da denne guitar er lige til at gå til, og er i den lidt billigere ende af skalaen. Det smarte ved denne model er også, at gribebrættet kan fås med smal hals, hvis vedkommende har korte fingre. Er vedkommende i stedet en garvet guitar spiller, vil en spansk guitar fra José Ribera være at foretrække. Ved denne guitar er der nemlig kælet for detaljerne, og den er derfor en drøm at spille på, og har den helt klassiske spanske guitar klang. Dog ligger denne guitar lidt højere på skalaen prismæssigt.

Tilbehøret er ligeså vigtigt

For at gaven skal sidde lige i skabet, er det selvfølgelig vigtigt, at dette rette tilbehør følger med guitaren. Derfor kan du overveje, om din kære ven eller kæreste kunne bruge en kuffert eller taske til at fragte guitaren rundt i. Hvis du ved, at vedkommende gerne tager ud og spiller for andre, vil et stativ næsten være uundgåeligt.
Langt de fleste der er ude at købe en guitar vælger næsten altid at købe en skulderrem med. Det gør det betydeligt mere rart at sidde eller stå med sin guitar. Og hvis vedkommende er grøn med en guitar, vil det næsten være synd, hvis der ikke fulgte et par plektre med, så fingrene ikke bliver helt ødelagte.