Det belyser virksomheden jyskreklamebureau.dk med dette indlæg, der er specialister i flotte nye hjemmesider.

I en verden, hvor den teknologiske udvikling tager til med hastige skridt, og de fleste af os lever store dele af vores liv gennem online kanaler, er det afgørende, at du som virksomhedsejer har en stærk online profil. Dette kan opnås på mange måder, men et godt sted at starte er at have en hjemmeside, der effektivt promoverer og repræsenterer din virksomhed eller brand.

Virksomhedens ansigt udadtil
En hjemmeside vil som oftest være brugerne første møde med en given virksomhed, og derfor er det altafgørende, at designet afspejler netop de værdier, som er kernen i virksomhedens profil og DNA. Den er med andre ord ansigtet udadtil, og derfor gælder det om at udstråle professionalitet, kvalitet og brugervenlighed, hvis du vil fastholde potentielle kunder. Derfor kan du med fordel overveje at opdatere designet på en ny hjemmeside, så det online univers stemmer overens med målsætningen for virksomheden og du øger konverteringsraten på din hjemmeside.

Brugervenligheden i fokus
Udover at det æstetiske skal være på plads på din hjemmeside for at tiltrække kundernes umiddelbare interesse, er der også mange andre parametre, der skal optimeres, hvis du vil være garanteret succes online. Her er brugervenligheden uden tvivl et af de vigtigste punkter. Det skal være ubesværet for brugerne at navigere rundt på hjemmesiden, og designet skal effektivt kunne lede dem til de informationer eller produkter, de søger. Vores tålmodighed online er meget lille, hvorfor vi hurtigt skynder os videre til næste udbyder, hvis vi ikke lynhurtigt finder, hvad vi søger på en given hjemmeside. Derfor skylder du dig selv og brugerne at overveje, hvordan du gør brugeroplevelsen bedst mulig. Her er det er satse på et responsivt webdesign også alfa omega, hvilket kort og godt betyder, at hjemmesiden kan tilgås fra alle platforme og automatisk tilpasser sig til brugerens skærmstørrelse, uanset om der er tale om computer, tablet eller smartphone. Ifl. Online markedsførings specialist Theis Hansen, vil dette også automatisk forbedre din placering på Google, da algoritmen for mobilvenlige hjemmesider er bedre end for dem, der ikke har tilpasset sig den moderne virkelighed.

Vend besøgende til kunder
En ny hjemmeside kan hurtigt være nøglen til at vende din sides besøgende til reelle betalende kunder. Det kan dog for nogle være uoverskueligt at nå dertil, hvor hjemmesiden fungerer optimalt. Derfor kan det være en fordel at alliere sig med en professionel partner, der kan guide dig igennem hele processen – uanset dit udgangspunkt. Kun med et øje for alt fra konvertering, sikkerhed, SEO, performance, brugervenlighed og selvfølgelig et lækkert design, formår du at blæse konkurrenterne bagover og fange og fastholde kundernes opmærksomhed. Styrk din hjemmeside i dag og høst resultaterne i morgen.