Kan du godt lide og have overblik over din økonomi og overvejer, om du skal smide penge efter en bil, så kan du overveje leasing af bil.

 

Der er mange førstegangskøbere af bil eller dem, som har valgt at investere alle pengene i et hus og ikke har bil, der afskriver drømmen om at få en bil, fordi det simpelthen er for dyrt. Men for dem er leasing af bil en god løsning. Her skal man nemlig ikke have en kæmpe købesum på bordet med det samme eller låne et stort pengebeløb. Du kan nøjes med at betale et mindre engangsbeløb end ved en købt bil, og så betaler du et månedligt beløb, som en slags lejeafgift for bilen. Det er da smart.

 

Vil du køre i ny bil hele tiden?

En af de helt unikke fordele, der er ved leasing af bil, er, at du ikke er bundet af bilen, fordi du ikke ejer den. Det er bilforhandleren, som ejer bilen, så når leasingaftalen ender, har ejeren ansvaret for at komme af med bilen igen. De fleste leasingaftaler varer mellem 1-3 år. Det betyder, at du kan udskifte bilen ofte, og køre i ny bil igen og igen.

 

Der er mange, som har stor passion for biler, og derfor følger de også med, når det nyeste nye er på markedet. Og de har en drøm om at få fat i den nyeste. For de er leasing et perfekt match, fordi de kan udskifte den hurtigt igen. Find et stort udvalg af bil-leasing her.

 

Gå på kompromis med udstyr og udseende

En ulempe ved leasing af bil er, at du ikke kan bestille din drømme bil i den farve, du vil have, med det udstyr du ønsker. Her er bilerne produceret på forhånd. Det er nemlig ikke alle modeller, der privatleases. Til gengæld er leasing blevet meget populært, så der er efterhånden stort udvalg på markedet. Så der er god chance for at prøve nogle fede biler af.

 

Derudover står ejeren af bilen for service og vedligeholdelse af bilen, så du ikke skal røre en finger der. Det er da en fordel, man kan mærke i det daglige.