Erhverv

Optimer dit firma med IT-systemer

By december 7, 2018 No Comments

Mange virksomheder knokler dag ud og dag ind med alt fra økonomistyring til produktion og salg. Hvis dit firma forsøger at styre alle de forskellige processer, der går bagom det egentlige arbejde, kan I spare meget tid, hvis I vælger at implementere et IT-system. IT-systemer som ERP-systemer og BI-løsninger er med til at overskueliggøre alle interne faktorer i virksomheden, så alle medarbejdere kan fokusere på det egentlige arbejde frem for lagerstatus, økonomi, kundekontakt og logistik.

Fordele ved IT-systemer

IT-systemer kan være skræmmende i starten, men formålet med dem er at optimere virksomheden og effektivisere arbejdet. Medarbejderne slipper ofte for at skulle holde styr på interne data, når de rette IT-systemer bruges. Derfor kan medarbejderne få mulighed for at fokusere på andre vigtige opgaver, når de rette IT-systemer bruges.

Hvad er ERP- og BI-systemer?

ERP står for Enterprise Ressource Planning, og forkortelsen betegner et system, der kan skabe overblik i virksomhedens interne faktorer. Systemet benyttes derfor til at optimere virksomheder ved at lade IT-systemer holde alle vigtige informationer med lige og samlet, så det bliver nemmere og mere overskueligt for alle medarbejdere. BI står derimod for Business Intelligence, og BI-systemer bruges til at samle data om eksempelvis økonomi. Programmet bruges oftest til at holde styr på og optimere indtjening og konkurrenceevne.

Dynamics 365

Dynamics 365 er Microsofts løsning på forretningssoftware i form af et ERP-system. Dynamics 365 er lavet for at holde styr på økonomistyring, produktion og mange andre af virksomhedens interne faktorer. Det vil sige, at dine medarbejdere kan fokusere på deres arbejde, mens dine vigtige data om virksomheden er lagret i skyen hos Microsoft, så du aldrig mister vigtige filer. Hvis du har brug for at få et større overblik over virksomhedens konkurrenceevne, indtjening, lagerstatus, økonomi, kundekontakt og logistik, er ERP-værktøjet for dig. Ønsker du at implementere et nyt ERP-system, så læs mere om systemet her.