Shopping

Sådan sparer du penge på dine julegaveindkøb

By december 7, 2018 No Comments

Julen er over os, og dermed er det også tid til at købe julegaver til familie og venner. Men julen er for mange en dyr tid, og gavebudget kan hurtigt ryge op i mange tusind kroner, hvis man ikke passer på. Men hvordan er det overhovedet muligt at spare penge på gaveområdet?

Folk skal jo have det, de ønsker sig, og er man ikke særlig kreativ, kan det være svært og tidskrævende at finde på billigere alternativer til alle i familien.

Brug internettet

Mange af os bruger i forvejen internettet til de fleste af vores indkøb, og alt fra dagligvarer til den seneste mode kan i dag bestilles hjem med få klik. Danskerne e-handler som aldrig før, og internettet er også din redning, når det kommer til julegaveindkøbene.

Søg efter ophørspriser

Mange webshops har de samme varer, men oftest er priserne på det samme produkt vidt forskellige fra webshop til webshop. Dette skyldes blandt andet, at nogle webshops kører med ophørspriser, og der er helt sikkert mange penge at spare, hvis du har øje for dette. Hjemmesiden start.dk indhenter informationer om et hav af forskellige produkter fra butikker over hele landet, og på den måde bliver det muligt for dig at få et overblik over, hvor du finder de billigste produkter til ophørspriser. Hjemmesiden er således et perfekt redskab, til når du skal købe julegaver.

Sammenlign priser

Et andet redskab på nettet, du kan gøre brug af til julegaveindkøbene, er Pricerunner.dk. Fordelen med denne hjemmeside er, at den sammenligner produktpriser fra traditionelle fysiske butikker med onlinepriser, og på den måde finder du hurtigt ud af, om det bedst kan betale sig at købe en bestemt julegave over nettet, eller om det bedre kan betale sig at gå ud i den fysiske butik.

Kig efter tilbudskoder og rabatkuponer

Endnu et godt tip til at spare penge på julegaverne er at lede efter tilbudskuponer og rabatkoder på nettet. Langt de fleste webshops har rabatkoder, og før du begynder din julegaveshopping, bør du lave en hurtig Google-søgning på ”kupon + butikkens navn”. Du kan garanteret finde rabatter til flere af de ønsker, som står på din families ønskesedler.

Mange fysiske butikker har ligeledes rabatkuponer, som du nemt kan finde på nettet, printe ud og tage med til butikken, og der kan være mange penge at spare, hvis blot du bruger lidt tid på at søge på nettet efter koder og kuponer.

Træk lod

Det femte og sidste råd i denne omgang er i den mere kreative ende. Rådet går ud på, at I kan trække lod om, hvem der køber gave til hvem, så du undgår at skulle købe gaver til alle i hele familien eller vennegruppen. I kan, før I begynder lodtrækningen, aftale et rimeligt maksimumbeløb, så alle får for nogenlunde det samme, og ingen føler sig snydt. Med denne metode undgår du al gaveræset, og du får mere tid til at fokusere på at finde én perfekt gave i stedet for at skulle spæne rundt og bekymre sig om gaver til alle.