Sous vide-teknikken har vundet sig ind på de fineste restauranter i løbet af de seneste år, og det er ikke uden grund. Takket være sous vide-teknikken kan de aller fineste resturanter tilberede et perfekt stykke mørt kød, for blot at nævne et eksempel. Via moderne teknologi tilbereder maskinen maden helt perfekt, nærmest helt uden du skal have fat i gryderne. Sous vide-teknikken er enkel, men kan tilberede mad i særklasse – køb din sous vide her.
Lav mad i særklasse med sous vide
Sous vide-teknikken kan bruges til at tilberede æg (hvorfor teknikken er særligt populær blandt restauranter med morgenbuffet), men den kan også bruges til at forvandle et stykke billigt, sejt kød, til den saftigste, møreste bøf. Men udover at gøre seje bøffer værdige til en Michelin-restaurant, kan sous vide-teknikken også bruges til at løfte i forvejen lækker mad til nye højder. Havtaske, som i sig selv er en delikat spise, kan blive taget til helt nye højder ved at blive tilberedt med sous vide teknikken. Du kan også tilberede grøntsager via sous vide-teknikken, så de bliver helt perfekt møre og sprøde på samme tid. Men selvom sous vide er mest udbredt blandt restauranter og hoteller, kan sous vide også tage madlavningen til nye højder i de private hjem. At tilberede mad via sous vide-teknikken er nemlig både nemt og simpelt.
Bearnaise, iscreme og tempereret chokolade
Udover at fremtrylle michelinmad kan du også bruge sous vide-teknikken til en række anderledes fødevarer. Det er yderst nemt at lave hjemmelavet bearnaisesauce via teknikken; teknikken gør nemlig, at saucen hverken skiller eller brænder på. Hvis du ikke tør give dig i kast med iscreme i frygt for at æggene kalkulerer, kan du trygt overlade det til teknikken. Den sørger nemlig for, at dette ikke sker, og voila; perfekt iscreme. Chokoladetemperering bliver pludselig også legende let. Der er derfor uanede muligheder.